tiistai 26. joulukuuta 2017

uusi tarina alkaa pian (myöhäinen) joululahja teille

Aloitan uuden tarinan joka kertoo yhdestä perheestä ja heidän seikkailuistaan. Perheeseen kuuluu äiti jonka nimi on Eva, isä jonka nimi on Victor, Astrid, April ja Olof. Tämä tarina on hiukan fantasiaa.

Perheen äiti Eva on hyvin äidillinen. Hän suojelee perhettään, mutta ei hössötä jatkuvasti. Ymmärtää lapsiaan hieman kinkkisissäkin tapauksissa.

Perheen isä Victor ei jaksa pysyä ikuisuuksia paikallaan vaan kaipaa tekemistä. Hän haluaisi olla nuorekas isä joka on samalla kuitenkin hyvin isällinen.

Astrid on perheen esikoinen, joka rakastaa seikkailua ja pelottavia ja jännittäviä asioita. Astrid on suorasanainen tyttö joka ei pysy kauan paikoillaan.

Olof on perheen keskimmäinen. Hänen idolinsa on hänen isänsä josta hän tykkää ottaa mallia ja vaikutteita. Olof tykkää seikkailla mutta pystyy olemaan monta kertaa pitempään paikoillaan kuin isosiskona.

April on perheen nuorin. Hän on jonkinlainen vastakohta siskolleen. April noudattaa perheessään kaikkein eniten sääntöjä, mutta häntä ei ole kovinkaan vaikeaa saada suostuteltua mukaan seikkailuihin. April pelkää osalti niitä asioita mitä taas hänen siskonsa rakastaa.


Tämä perhe asuu eräässä laaksossa jossa asuu myös muitakin kuin he, perhe kuitenkin seikkailee paljon ympäri maailmaa ja pääosin rakastaa sitä.

Elikkäs tällainen tarina on alkamassa piakkoin. Tarinan nimi on "tiemme vie...". Toivottavasti pidätte!
ps. toinen tarinani jatkaa samaan malliin tämän tarinan rinnalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...