sunnuntai 1. syyskuuta 2019

viisi vinkkiä syksystä nauttimiseen




Syyskuiset terveiset teille!🍂💛

Syksy voi tuntua raskaalta, pimeältä ja ankealta. Syksy voi työntää sinut sängynpohjalle kahden täkin, neljän viltin ja paksun toppavarustuksen väliin. Syksy voi syöttää sinulle kaikki mahdolliset flunssat ja kuumeet. Vai voiko? Tässä tekstissä jaan teille vinkit miten selvitä syksystä hymyhuulin!

1. Pysy terveenä!😊
Koulut alkaa, flunssakausi alkaa! Joten muistakaa pestä käsiä suunnilleen joka välissä, ja syödä monipuolista ja terveellistä ruokaa. Kasvikset ja hedelmät ovat todellisia aseita flunssaa vastaan, sillä ne sisältävät vitamiineja ja kuituja, jotka ovat hyväksi vastustuskyvylle.

2. Sadesään parhaat tekemiset!☔
Kun ulkona sataa, on sinulla kaksi erittäin potentiaalista vaihtoehtoa: mennä ulos sadekamppeet päällä ja nauttia sateesta tai lukea jotain oman makusi kirjaa sisällä.

3. Kynttilät & tee/kaakao (& jotain hyvää)
Kun ulkona hämärtyy ja viilenee, sytytä kynttilöitä, valmista itsellesi lämmin kupillinen teetä tai kaakaota. Jos mielesi tekee vielä jotain hyvää, suosittelisin mutakakkua, pehmeitä korvapuusteja tai suklaata.😋

4. Ei kannata jäätyä!
Lämpimät asiat, mitä syksyllä kannattaa ottaa käyttöön on viltit ja villasukat! Mä olen itse joka syksystä kevääseen asti kiinni villasukissa, koska villasukat on best!
ps. jos osaat kutoa, niin suosittelen villasukkien kutomista!

5. Ota syksyn kauneus hyötykäyttöön!
Syksy on mitä kauneinta aikaa.😍 Muista käyttää sitä hyödyksi, ottamalla syksyisiä kuvia vaikkapa instagramiin! Jos et keksi millaisia kuvia ottaisit, laita pinterestin/googlen/weheartitin hakukenttään joku näistä: "autumn" "fall" "autumn photos" "fall photos" "autumn art" "fall art" ym.



Tässä viisi vinkkiä, toivottavasti näistä edes joku auttaa juuri sinua!💛💛
Viettäkää hurmaavan ihanaa syyskuuta!🍁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...