lauantai 26. elokuuta 2017

Haaveita ja Toinen osa

Mintun näkökulma:
Istun Kiian äidin autossa, matkalla kauppaan ostamaan elokuvaan evästä. Mietin Minjan puhelua ja niitä sanoja joita hän käytti "oikeestikko?" ja "puhut sä oikeesti totta?" niitä sanoja hän käytti puhelussaan. Olemme kaupan pihalla. Menemme Kiian kanssa kauppaan. Ostan puolen litran Pommacin ja vegaanisen karkkipussin. Maksan ne ja menen takaisin autoon.

Matkalla elokuviin jatkan miettimistä, millainen oli Minjan ilme puhelussa... Hän oli yllättynyt ja, iloinen. Hän oli iloinen. Eli puhelussa täytyi olla jotain mistä Minja tykkäsi tai piti. Olemme perillä. Ostan lipun, elokuvaa varten. Pääsimme hyvälle paikalle. Istuudun paikalleni. Juttelemme hetken, mutta lopetamme juttelun koska elokuva alkaa.

Minjan näkökulma:
Minulla on aina ollut kauhean huono tuuri, mutta tällä kertaa pääsin. Heiluttelen käsiä, koska olen niin iloinen. Menen WatsAppiin ilmoittamaan asiasta perhe-ryhmään.


Tässä olisi sitten tämä osa. Ensi osassa saatte tietää mitä iloista Minjalle tulee tapahtumaan.♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...