tiistai 14. marraskuuta 2017

haaveita ja... viides osa

Maxin näkökulma:
Sain taas puhelimeeni ilmoituksen, että minut olisi merkitty kuvaan. Avasin kuvan ja näin sen, tietysti. Katsoin kuvan alareunaan se täyttyi kommenteista ja tykkäyksiäkin oli jo tullut 72. Avasin kommenttikentän ja katsoin millaisia kommentteja kuvaan oli tullut. Osa kommenteista oli "Onnee", tai "onnea", tai "oikeesti!? onneks olkoon!!!! kauanko ootte olleet???".

 Otin yhden kommentin muiden seasta ja päätin vastata siihen. "No ei me okeas...", en ehtinyt kirjoittaa vastausta loppuun kun jo pyyhin sen pois koska Iina ehti vastata ennen minua. Iina vastasi näin: "No ei me oikeastaan olla edes oltu, mutta kyl me mun puolesta voitaisiin...". Tykkäsin Iinan vastauksesta. Tykkäykseni jälkeen Iina tuli eteeni, ja suuteli minua.

Minjan näkökulma:
Puhelimeni täyttyi ilmoituksista että Max olisi lisätty johonkin kuvaan ja että tämä ja tämä henkilö olisi kommentoinut sitä kuvaa. Päätin avata ja katsoa että minkälainen kuva siellä olisi. Puhelimeni jumittui ja painelin näyttöä vinhaan tahtiin. Kun puhelimeni vihdoin toimi huomasin että kuvaan oli tullut varmaan kymmenen kommenttia minulta. "hufdhdujk😡😢😡😡😡", oli yksi niistä kommenteista. Siihen kuvan ottaja eli Iina vastasi "Kuka oot?", perään tuli että olenko Maxin tyttöystävä ja monia vihahymiöitä. En kai ollut pilannut Maxin suhdetta.



Mitä somehässäkälle käy? Se selviää ensi osassa.😜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...