torstai 2. marraskuuta 2017

haaveita ja... neljäs osa

Maxin näkökulma:
Vaihdoin hupparini ja verkkarini nahkatakkiin ja farkkuihin, nyt olisi aika olla cool. Laitoin hiuksiini hiusgeeliä, ja olin valmis tosin pienen muotoilun jälkeen. Varmistin että taskuissani oli bussikortti ja puhelin, joka ei tietenkään ollut siellä missä sen piti. Aloin etsimään puhelintani kaikista vakiopaikoista, mutta ei se ei ollut missään niistä. Kävin katsomassa vielä, ihan vain varmuuden vuoksi sohvalta, ja siellähän se oli. Laitoin sen taskuuni, ja menin peilin eteen varmistamaan että näytin hyvältä.

Laitoin tennareitani jalkaan kun Minttu tuli. "Minnes sä oot menossa?" hän kysyi uteliaan kuuloisena. "Tapaaman kavereita", valehtelin. "Okei", Minttu sanoi. "Mutta en usko sua", Minttu lisäsi ja meni huoneeseensa. Lähdin bussipysäkille päin. Bussipysäkillä ei ollut ketään. Istuudun penkille joka siellä oli ja aloin odottamaan bussia. Odotin minuutin ja toisenkin, kunnes meidän luokan kaunein tyttö tuli pysäkille.

 "Moi", sanoin, mutta hän ei tainnut kuulla. "Ai moi", sanoi tyttö muutaman sekunnin päästä kun huomasi minut. "Minne olet menossa?" kysyin. "Keskustaan", tyttö sanoi nenä melkein kirjeimellisesti kiinni hänen puhelimessaan. Puhelimeni kilahti, avasin sen ja huomasin että minulle oli tullut viesti Iinalta eli siltä tytöltä joka on kanssani bussipysäkillä. Avaan viestin ja näen kuvan minusta jota on muokattu lisäämällä monia sydämmiä. "Laitanko instaan?", kysyi Iina vierestäni. "Laita vaan", vastasin lumoissani.



Mitä Maxille käy? Se selviää ensi osassa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...