keskiviikko 2. toukokuuta 2018

viisi vinkkiä somen vähentämiseksi

             Hello❣️

Tässä blogitekstissä kerron sinulle viisi vinkkiä siihen, että miten vähentää somen käyttöä. 

1.Kun aloitat niin sanotun somekuurin, kannattaa sen aluksi keksiä kaikenlaista tekemistä. Koska kun sinulla on muuta tekemistä ei houkutus someen ole niin suuri.
 
2.Siirrä somen aika mahdollisimman iltaan, äläkä tee sitä virhettä että siirrät nukkumaanmeno aikaasi myöhemmälle. Kun aloitat somen käytön, tee aluksi ne niin sanotut tärkeät asiat, eli vastaa vieisteihin, lataa päiväsi kuvat esimerkiksi instagramiin ja vasta sen jälkeen aloita niin sanottu turha somen käyttö, eli turha selailu.

3.Mene laitteittesi asetuksiin ja ota sosiaalisten medioiden ilmoitukset pois käytöstä. Kun sinulle ei tule ilmoituksia, ei sinulla ole sellaista syytä mennä sinne.

4.Käy läpi laitteitesi sovellukset ja mieti jokaisen kohdalla, tarvitsetko sitä kyseisellä laitteella, ja ÄLÄ mene minnekkään sovelluskauppaan lataamaan uusia sovelluksia vaan tämän kohdan ideana oli vähentää eri sovelluksia, ja kun sovelluksia on vähemmän, niin käyttöäkin on vähemmän.👍

5.  Muista, että kaikki lähtee loppujen lopuksi susta liikkeelle. SUN pitää tehdä päätös somen vähentämiseksi. SUN pitää myös toteuttaa se. SUN pitää myös päästä ymmärtämään myös että kuinka paljon aikaa vietät somessa, yhtään vähättelemättä. Muista, että se päätös on SUN, ja SUN on myös tehtävä se. Kukaan muu ei tee sitä sun puolesta.


Tässä ne vinkit jo olivatkin. Kiitos että luit ja, no ei mitään muuta oikeastaan.💞

                       💗💗💗💗💗💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...