keskiviikko 2. tammikuuta 2019

uusi vuosi ja uudet... mitkä?

Hei ja hyvää uutta vuotta 2019!🎉

Aluksi mä ajattelin tehdä sellaisen kuvapläjäyksen viime vuodesta tänne, mutta en sitten löytänyt motivaatiota siihen, joten ajattelin vaan rennosti kirjoitella tänne mitä huvittaa. 

Mutta nyt kun uusi vuosi alkoi niin asioiden oletettaisiin muuttavan, tai ainakin osan. Itse ajattelin että tämä vuosi 2019 voisi olla blogille uusi sivu. En puhu nyt mistään että kaikki asiat muuttuu just nyt, vaan ehkä sellaista rentoa muuttumista hiljalleen. Haluaisin muuttaa blogin ulkonäköä ja saada tänne enemmän sisältöä. 

Mutta millaista? Olisi kiva lisätä tänne ehkä enemmän asioita mun elämästä. Niin kuin esim. blogin kulissien takana, jotain vinkkejä elämään, tai vaan jotain tällaista. Mitätöntä kirjoittelua, kiinnostaisko? Ainakin itsestäni on ihan kiva vaan kirjoittaa ajatuksiani tänne, vaikka ne tuntuukin ihan turhilta. 

Tarinoita haluisin jatkaa, mutta hiljalleen. Haluaisin aloittaa uuden tarinan, mutta toisaalta taas en halua. Jos alottaisin uuden tarinan olisin aluksi ihan täpinöissäni, sen jälkeen kyllästyisin ja kirjoittasin silloin tällöin. Onko siinä mitään järkeä? Ei ehkä. 

En tiedä mitä tänne nyt kirjoitan mutta van kirjoitan, ja se taitaa näkyä laadussakin.😅 Mutta ehkä mä vaan haluan sanoa että en halua ottaa blogista paineita, haluan kirjoittaa kun huvittaa, ja se saakin olla vaikka mun uuden vuoden lupaus teille. Mitä te ootte luvanneet, vai ootteko olleet järkeviä, ja olleet lupaamatta yhtään mitään.

Ihanaa, mahtavaa, aurinkoista, inspiroivaa, valoisaa, energistä Uutta Vuotta just sulle!💖
toivottaa Sofikatrii♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...