maanantai 20. toukokuuta 2019

Becky Albertallin Sydänsurujen kääntöpuoli -kirjan arvostelu


Hellurei! Tässä oli kirja-arvostelu kirjasta jonka nimi on Sydänsurujen kääntöpuoli, ja sen on kirjoittanut Becky Albertalli. Mennään suoraan arvosteluun/mun mielipiteeseen tästä kirjasta!





Tämä kirja kertoi mun mielestä monta eri rakkaustarinaa, Mollyn äitien rakkaustarinaa, Mollyn siskon Cassien ja Minan rakkaustarinaa, Abbyn rakkaustarinaa ja Olivian rakkaustarinaa, eikä tietenkään saa unohtaa itse päähenkilön rakkaustarinaa. Sanasta rakkaustarina, tulee mieleen vaaleanpunaiset silmälasit, joiden läpi niitä katsotaan, mutta omasta mielestäni tässä kirjassa kerrottiin rakkaustarinat ennemminkin realistisemmassa näkökulmassa.

Tarinat olivat erittäin kiinnostavia, ja tämä kirja on juuri niitä joista olisi kiva olla jatko-osa, mutta jatko-osa saattaisi pilata tämän kirjan, vaikea selittää. Mutta tämä kirja oli aivan super super super super ihana, mielenkiintoinen, kiinnostava ja kertoi muistakin tärkeistä aiheista kuten omasta kehonkuvasta, sateenkaariperheistä, kesätöistä mitä tähän nyt ikinä haluaakaan laittaa.
Suosittelen tätä kirjaa juuri  s i n u l l e ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

iltaisin-mietteitä 10.6

10.6.2020 klo. 19.54 Hyvä minä! Selvisit asiasta, josta et ollut varma selviäväsi. Asiasta, josta uskoit vain muiden itseäsi epäi...